РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди


Банкетні страви

Щоденні страви

 
  Банкетні страви

Перші страви

Бульйон з куркою та домашньою локшиною ..............................20/200/100............20,00
Борщ український............................................................................. 300г ...........20,00
Грибна юшка(білий сушений гриб) .................................................270/30 ............33,00


Салати

Салат "Перепелине яйце" ..................................................................500.............250,00
Салат Грибний (гриби, кукуруд., краби, філе кур., циб., майон.) ...........200............36,00
Салат Ясік (квасоля, гриби, циб., морк, часник, майон.) .......................200............36,00
Салат Дюбарі (серце, гор., яйця, сир, огір., масл., майон.).....................200.............40,00
Салат Ананасний (телят., карт., морк., ананас, яйце)............................ 200.............40,00
Салат Грибочок (гриби, кукуруд., яйця, циб., майон.) ...........................200.............40,00
Салат Аншлаг (гриби, краб.пал., яйце).................................................150............. 30,00
Салат Асорті (кур.філе, чіпси, перець, кук., морква, часник, майонез ....200.............64,00
Салат Святковий (помідор, гриби, кур.філе, майонез)...........................200..............40,00
Салат "Грецький" (огірки, помідор, перець, фета, маслини) ..................200.............40,00
Салат Віденський (ков.мол.помід., перець, яйце, майонез) ...................200..............40,00
Салат Пікантний (морква, горошок, гриби, часник, майонез) ................200..............40,00
Салат Олів'є .....................................................................................200..............36,00
Салат Парус (краби, кукуруд., яйце, огірок св., майонез)......................200..............36,00
Салат Міністерський (оливки, перець, сир, гриби,
куряча вітчина, огірок квашений, майонез) .......................................200...................44,00
Салат Особливий (гриби, серце, яйце, перець,
куряча вітчина, майонез) ..................................................................200.................36,00
Салат Цезар (огірок, яйце, куряча вітчина, майонез) ..........................200.................36,00
Салат Іспанський (перець, кур.вітчина, огірок, кур.філе) ...................200..................36,00
М'ясна нарізка (ковб. дрогобицька, московська; сир) .........................500................. 150,00
М'ясна нарізка (ковб. дрогоб. або москов.; сир; шинка) ......................500................ 150,00
Овочева нарізка .............................................................................600.................. 140,00
Салат "Шуба" ..................................................................................500..................160,00
Корзинки з маслом та ікрою .........................................................1/5/5г .................15,00
Корзинки Салат "Грибочок" ...........................................................1/20г .................16,00


Другі страви

Свинина запеченна з медово-гірчичним соусом ....................................140г........ 100,00
Відбивна свинна................................................................................... 100г ..........34,00
Торт печінковий ....................................................................................500г......... 85,00
Риба фарширована ................................................................................100г..........25,00
Tорт кабачковий .....................................................................................1,9кг......... 80,00
Асорті рибне(червона риба) ..................................................................300г......... 500,00
Налисники .................................................................................................70г........... 15,00
Відбивна французька (свинина,перецьбол.,помідор,
циб.смаж.,сир,гриби,майон.).................................................................... 250г......... 40,00
Відбивна італійська (кур.філе,циб.смаж.,сир,гриби,майон.) ......................200г........ 38,00
Заливне з язика ........................................................................................300г....... 120,00
Курка запечена ..........................................................................................1кг......... 140,00
Оселедець маринований ...........................................................................1кг......... 150,00
Яйце фашироване під майонезом ..............................................................1шт......... 12,00
Голубці з рисом та м"ясом з підливкою ...................................................200/50 ........65,00
Філе лосося запечене з сиром ....................................................................100г........ 180,00
Філе хека (мерлуза) ..................................................................................100г......... 30,00
Овочевий гарнір .......................................................................................100г......... 35,00
Кишка по-домашньму............................................................................... 100г........ 20,00
Печериці фаршировані .............................................................................100г........ 20,00
Жульєн ...................................................................................................150г.......... 35,00
Зрази курячі............................................................................................150г.......... 40,00


Ціни станом на 12.04.2018р.


ПЕРШІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

ДРУГІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

САЛАТИ:
НазваВагаЦіна

НАПОЇ:
НазваВагаЦіна

Комплексні обіди з доставкою в офіс.
 РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди

Банкетні страви


Щоденні страви

 
  Комплексні обіди




Для замовлень:
097 331 76 08 Марія Володимирівна
098 480 97 30 Мар’яна (для замовлення з 14:00)
222-27-57
E-mail: biljakmv@gmail.com
Термін подачі замовлень напередодні до 16:00

Телефон для зауважень 8-067-304-33-18 Роман Володимирович
Наше меню Ви можете знайти на сайті: www.obedi.lviv.ua

Щопонеділка:

- ліниві вареники
- палюшки
- сирники
- картопля запечена

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 20,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Меню
На 18 – 22 листопада


Понеділок:
Перше
№1 Розсольник. №2 Суп курячий з макаронними виробами.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Плов з телятини. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З моркви з майонезом і часником. Огірок квашений. №2 З капусти з олією. Яйце під майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Бульйон з локшиною. №2 Суп гороховий.
Друге-гарнір:
№1 Картопля пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Котлети з телятини. №2 Гуляш зі свинини.
Салат
№1 «Лілея» (варений буряк, сира морква, сир твердий, родзинки, майонез). №2 З капусти з вареною квасолькою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп овочевий.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Відбивна з курячого філе по-дижонськи. №2 Свинина запечена з майонезно-гірчичним соусом.
Салат
№1
Вінегрет овочевий. №2 З синьоголової капусти з яблуками і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Квасолька по-бретонськи (замовляти з гарніром). №2 Січеники з телятини.
Салат
№1 «Дністер» (свіжа капуста, ковбаса, горошок, майонез). №2 З моркви з яблуками, кукурудзою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп пюре з гарбузом.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба запечена (філе хека). №2 Тєфтєлі з телятини.
Салат
№1 «Сюрприз» (сира морква, варена курка, мариновані гриби, кукурудза, майонез). №2 З пекінської капусти з помідорами, кукурудзою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***




*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 20,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Меню
На 25 – 29 листопада

Понеділок:
Перше
№1 Капусняк. №2 Суп з макаронними виробами.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Телятина тушкована у сметанному соусі. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З моркви і капусти з олією. Сирок плавлений. №2 З моркви з майонезом і часником. Помідор квашений.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ український. №2 Крупник з перловою крупою і грибами.
Друге-гарнір:
№1 Картопля пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Шніцель з телятини. №2 Гуляш з курячого філе.
Салат
№1 «Крижавка» Яйце фаршироване. №2 З пекінської капусти з помідорами, кукурудзою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Куліш.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Крученик з курячого філе з твердим сиром. №2 Шашлик зі свинини.
Салат
№1 «Олів’є». №2 З білої і синьоголової капусти з помідорами і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Грибна юшка. №2 Суп з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Каша пшенична «Булгур». №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Котлети з телятини. №2 Стейк зі свинини.
Салат
№1 З маринованого буряка. №2 З капусти з крабовими паличками, кукурудзою і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп овочевий.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (філе хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 З квашеної капусти з морквою, яблуками і олією. №2 З моркви з квасолею і грибами з майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 20,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Телефон: 263-02-18 Роман Володимирович
Моб. телефон: 8(067)304-33-18
Адреса: Сихів
e-mail: biljakmv@gmail.com
URL: http://www.obedi.lviv.ua