РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди


Банкетні страви

Щоденні страви

 
  Банкетні страви
Ціни станом на 11.02.2020р.
Перші страви

Бульйон з куркою та домашньою локшиною................................ 20/200/100... 22,00
Борщ український.............................................................................. 300г.............. 22,00
Грибна юшка (білий сушений гриб)................................................. 270/30.......... 33,00

Салати

Салат "Перепелине яйце".................................................................500...............250,00
Салат Грибний....................................................................................200...............40,00
(гриби, кукурудза, краби, філе курки, цибуля, майонез)
Салат Ясік...........................................................................................200...............40,00
(квасоля, гриби, цибуля, морква, часник, майонез)
Салат Дюбарі.....................................................................................200...............44,00
(серце, горох, яйця, сир, огірок, маслини, майонез)
Салат Ананасний...............................................................................200...............44,00
(телятина, картопля, морква, ананас, яйце)
Салат Грибочок.................................................................................200...............44,00
(гриби, кукурудза, яйця, цибуля, майонез)
Салат Аншлаг....................................................................................150...............30,00
(гриби, крабові палички, яйце)
Салат Асорті....................................................................................200...............64,00
(куряче філе, чіпси, перець, кукурудза, морква, часник, майонез)
Салат Святковий..............................................................................200...............44,00
(помідор, гриби, куряче філе, майонез)
Салат "Грецький"...............................................................................200...............44,00
(огірки, помідор, перець, сир фета, маслини)
Салат Віденський...............................................................................200...............44,00
(ковашений молодий помідор, перець, яйце, майонез)
Салат Пікантний..............................................................................200................44,00
(морква, горошок, гриби, часник, майонез)
Салат Олів'є ......................................................................................200...............40,00
Салат Парус.......................................................................................200...............40,00
(крабові палички, кукурудза, яйце, огірок свіжий, майонез)
Салат Міністерський.......................................................................200...............48,00
(оливки, перець, сир, гриби, куряча вітчина, огірок квашений, майонез)
Салат Особливий..............................................................................200................40,00
(гриби, серце, яйце, перець, куряча вітчина, майонез)
Салат Цезар.......................................................................................200...............40,00
(огірок, яйце, куряча вітчина, майонез)
Салат Іспанський...............................................................................200................40,00
(перець, куряча вітчина, огірок, куряче філе)
М'ясна нарізка....................................................................................500...............150,00
(ковбаса: дрогобицька, московська; сир)
М'ясна нарізка....................................................................................500...............150,00
(ковбаса дрогобицька або московська, сир, шинка)
Овочева нарізка .................................................................................600...............140,00
Салат "Шуба" ....................................................................................500...............160,00
Корзинки з маслом та ікрою ...........................................................1/5/5г...........15,00
Корзинки Салат "Грибочок" ............................................................1/20г.............16,00

Другі страви

Свинина запечена з медово-гірчичним соусом....................................100г...............
Відбивна свинна.....................................................................................100г ...............34,00
Торт печінковий.....................................................................................500г...............85,00
Риба фарширована................................................................................100г...............25,00
Торт кабачковий.....................................................................................900...............80,00
Асорті рибне(червона риба)..................................................................300г...............500,00
Налисники................................................................................................70г................15,00
Відбивна французька.............................................................................250г...............40,00
(свинина, перець болгарський, помідор, цибуля смажена, сир, гриби, майонез)
Відбивна італійська................................................................................200г...............38,00
(куряче філе, цибуля смажена, сир, гриби, майонез)
Заливне з язика........................................................................................300г...............120,00
Курка запечена.........................................................................................1кг.................140,00
Оселедець маринований..........................................................................1кг.................150,00
Яйце фаршироване під майонезом.........................................................1шт..............12,00
Голубці з рисом та м’ясом з підливкою.................................................150/30............45,00
Стейк лосося запечений з овочами........................................................100г...............180,00
Філе хека (мерлуза)...................................................................................100г...............30,00
Овочевий гарнір........................................................................................150г...............25,00
Кишка по-домашньому.............................................................................100г...............25,00
Печериці фаршировані.............................................................................100г...............20,00
Жульєн.......................................................................................................150г...............35,00
Зрази курячі...............................................................................................150г...............40,00

Ціни станом на 11.02.2020р.


ПЕРШІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

ДРУГІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

САЛАТИ:
НазваВагаЦіна

НАПОЇ:
НазваВагаЦіна

Комплексні обіди з доставкою в офіс.
 РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди

Банкетні страви


Щоденні страви

 
  Комплексні обіди


Замовлення приймаються до 16:00 на наступний день, за телефонами:
  • +38097-331-76-08 Марія Володимирівна
  • +38098-480-97-30 Мар’яна (для замовлення з 14:00)
  • +38032-222-27-57

також Ви можете надіслати замовлення на e-mail:
  • biljakmv@gmail.com

Термін подачі замовлень напередодні до 16:00
Телефон для зауважень +38067-304-33-18 Максим Романович

З нашим меню можна ознайомитися нижче :)

*** У будь-який день на Ваше замовлення:

  • Дієтичне харчування: варене куряче м'ясо, варена телятина, вершкове масло замість підливки.
  • М'ясне: відбивна куряча, відбивна зі свинини, риба смажена, печінка смажена.
  • Гарніри: тушкована капуста каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
  • Другі страви: пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном,млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка, сирна запіканка.

  • Фрукти: яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн), фруктове асорті (порція – 20,00 грн)

Виготовляємо пельмені та вареники, привозимо у замороженому вигляді:
  • пельмені з власного фаршу (90 грн за 1 кг)
  • вареники з картоплею (50грн за 1 кг)
  • вареники з картоплею та сиром (65грн за 1кг)

Меню
На 28 вересня – 02 жовтня

Понеділок:
Перше
№1 Суп гречаний з квасолею. №2 Суп помідоровий.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Гуляш зі свинини. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З свіжих огірків, помідорів, перцю з олією. №2 Морква з майонезом і часником. Огірок маринований.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп гороховий.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони «Спагетті».
Друге – м’ясне:
№1 Котлети зі свинини з начинкою. №2 Шашлик з курячого філе.
Салат
№1 З капусти з олією. Баклажани фаршировані. №2 З свіжих огірків з болгарським перцем, з гірчицею і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп з макаронними виробами.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана. №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Відбивна з курячого філе з помідорами. №2 Стейк зі свинини.
Салат
№1 «Дністер» (свіжа капуста, ковбаса,горошок,майонез). №2 Морква по-корейськи. Помідор свіжий.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Капусняк. №2 Суп овочевий.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Горохове пюре. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Тєфтелі з телятини. №2 Оладки з печінки.
Салат
№1 З буряка з чорносливом, горіхами і майонезом. №2 З свіжих огірків, помідорів з олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Суп помідоровий з квасолею. №2 Бульйон з локшиною.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (філе хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 З свіжої і морської капусти з олією. №2 З свіжих помідорів з вареним яйцем, твердим сиром і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


*** У будь-який день на Ваше замовлення:

  • Дієтичне харчування: варене куряче м'ясо, варена телятина, вершкове масло замість підливки.
  • М'ясне: відбивна куряча, відбивна зі свинини, риба смажена, печінка смажена.
  • Гарніри: тушкована капуста каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
  • Другі страви: пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном,млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка, сирна запіканка.

  • Фрукти: яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн), фруктове асорті (порція – 20,00 грн)

Виготовляємо пельмені та вареники, привозимо у замороженому вигляді:
  • пельмені з власного фаршу (90 грн за 1 кг)
  • вареники з картоплею (50грн за 1 кг)
  • вареники з картоплею та сиром (65грн за 1кг)

Телефон: 263-02-18 Роман Володимирович
Моб. телефон: 8(067)304-33-18
Адреса: Сихів
e-mail: biljakmv@gmail.com
URL: http://www.obedi.lviv.ua