РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди


Банкетні страви

Щоденні страви

 
  Банкетні страви

Перші страви

Бульйон з куркою та домашньою локшиною ..............................20/200/100............20,00
Борщ український............................................................................. 300г ...........20,00
Грибна юшка(білий сушений гриб) .................................................270/30 ............33,00


Салати

Салат "Перепелине яйце" ..................................................................500.............250,00
Салат Грибний (гриби, кукуруд., краби, філе кур., циб., майон.) ...........200............36,00
Салат Ясік (квасоля, гриби, циб., морк, часник, майон.) .......................200............36,00
Салат Дюбарі (серце, гор., яйця, сир, огір., масл., майон.).....................200.............40,00
Салат Ананасний (телят., карт., морк., ананас, яйце)............................ 200.............40,00
Салат Грибочок (гриби, кукуруд., яйця, циб., майон.) ...........................200.............40,00
Салат Аншлаг (гриби, краб.пал., яйце).................................................150............. 30,00
Салат Асорті (кур.філе, чіпси, перець, кук., морква, часник, майонез ....200.............64,00
Салат Святковий (помідор, гриби, кур.філе, майонез)...........................200..............40,00
Салат "Грецький" (огірки, помідор, перець, фета, маслини) ..................200.............40,00
Салат Віденський (ков.мол.помід., перець, яйце, майонез) ...................200..............40,00
Салат Пікантний (морква, горошок, гриби, часник, майонез) ................200..............40,00
Салат Олів'є .....................................................................................200..............36,00
Салат Парус (краби, кукуруд., яйце, огірок св., майонез)......................200..............36,00
Салат Міністерський (оливки, перець, сир, гриби,
куряча вітчина, огірок квашений, майонез) .......................................200...................44,00
Салат Особливий (гриби, серце, яйце, перець,
куряча вітчина, майонез) ..................................................................200.................36,00
Салат Цезар (огірок, яйце, куряча вітчина, майонез) ..........................200.................36,00
Салат Іспанський (перець, кур.вітчина, огірок, кур.філе) ...................200..................36,00
М'ясна нарізка (ковб. дрогобицька, московська; сир) .........................500................. 150,00
М'ясна нарізка (ковб. дрогоб. або москов.; сир; шинка) ......................500................ 150,00
Овочева нарізка .............................................................................600.................. 140,00
Салат "Шуба" ..................................................................................500..................160,00
Корзинки з маслом та ікрою .........................................................1/5/5г .................15,00
Корзинки Салат "Грибочок" ...........................................................1/20г .................16,00


Другі страви

Свинина запеченна з медово-гірчичним соусом ....................................140г........ 100,00
Відбивна свинна................................................................................... 100г ..........34,00
Торт печінковий ....................................................................................500г......... 85,00
Риба фарширована ................................................................................100г..........25,00
Tорт кабачковий .....................................................................................1,9кг......... 80,00
Асорті рибне(червона риба) ..................................................................300г......... 500,00
Налисники .................................................................................................70г........... 15,00
Відбивна французька (свинина,перецьбол.,помідор,
циб.смаж.,сир,гриби,майон.).................................................................... 250г......... 40,00
Відбивна італійська (кур.філе,циб.смаж.,сир,гриби,майон.) ......................200г........ 38,00
Заливне з язика ........................................................................................300г....... 120,00
Курка запечена ..........................................................................................1кг......... 140,00
Оселедець маринований ...........................................................................1кг......... 150,00
Яйце фашироване під майонезом ..............................................................1шт......... 12,00
Голубці з рисом та м"ясом з підливкою ...................................................200/50 ........65,00
Філе лосося запечене з сиром ....................................................................100г........ 180,00
Філе хека (мерлуза) ..................................................................................100г......... 30,00
Овочевий гарнір .......................................................................................100г......... 35,00
Кишка по-домашньму............................................................................... 100г........ 20,00
Печериці фаршировані .............................................................................100г........ 20,00
Жульєн ...................................................................................................150г.......... 35,00
Зрази курячі............................................................................................150г.......... 40,00


Ціни станом на 12.04.2018р.


ПЕРШІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

ДРУГІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

САЛАТИ:
НазваВагаЦіна

НАПОЇ:
НазваВагаЦіна

Комплексні обіди з доставкою в офіс.
 РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди

Банкетні страви


Щоденні страви

 
  Комплексні обіди



Для замовлень:
097 331 76 08 Марія Володимирівна
098 480 97 30 Мар’яна (для замовлення обідів з 14.00)
222-27-57
E-mail: biljakmv@gmail.com
Термін подачі замовлень напередодні до 16:00

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.
ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники (35грн за 1 кг), привозимо у замороженому вигляді.

Меню
На 23 – 27 квітня

Понеділок:
Перше
№1 Розсольник. №2 Суп з макаронними виробами.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – мясне:
№1 Свинина тушкована у сметанному соусі. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З капусти з свіжими огірками, помідорами, зеленню і олією. №2 З моркви з майонезом і часником. Огірок квашений.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп гороховий.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – мясне:
№1 Телячі реберця тушковані. №2 Котлети зі свинини.
Салат
№1 З квашених огірків з цибулькою і майонезом. №2 «Вітамінний» (свіжа капуста, морква, буряк, зелень, олія).
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп гречаний з печерицями.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана. №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – мясне:
№1 Крученики з курячого філе з твердим сиром. №2 Свинина тушкована з чорносливом.
Салат
№1 Картопляний салат з куркою і квасолею з майонезом і гірчицею. №2 З капусти з олією. Яйце під майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Бульйон з локшиною. №2 Суп грибний з ячмінною крупою.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Голубці з рисом і м’ясом зі сметанно-томатним соусом. №2 Свинина запечена з медово-гірчичним соусом.
Салат
№1 З капусти з свіжими огірками, кукурудзою і олією. №2 Морква по-корейськи. Сирок плавлений.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Пятниця:
Перше
№1 Борщ український. №2 Куліш.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Скумбрія тушкована у власному соці. №2 М'ясо тушковане.
Салат
№1 З капусти з квашеними огірками з олією. №2 З свіжої і морської капусти з олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (35грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (50грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Телефон: 263-02-18 Роман Володимирович
Моб. телефон: 8(067)304-33-18
Адреса: Сихів
e-mail: biljakmv@gmail.com
URL: http://www.obedi.lviv.ua