РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди


Банкетні страви

Щоденні страви

 
  Банкетні страви
Ціни станом на 11.02.2020р.
Перші страви

Бульйон з куркою та домашньою локшиною................................ 20/200/100... 22,00
Борщ український.............................................................................. 300г.............. 22,00
Грибна юшка (білий сушений гриб)................................................. 270/30.......... 33,00

Салати

Салат "Перепелине яйце".................................................................500...............250,00
Салат Грибний....................................................................................200...............40,00
(гриби, кукурудза, краби, філе курки, цибуля, майонез)
Салат Ясік...........................................................................................200...............40,00
(квасоля, гриби, цибуля, морква, часник, майонез)
Салат Дюбарі.....................................................................................200...............44,00
(серце, горох, яйця, сир, огірок, маслини, майонез)
Салат Ананасний...............................................................................200...............44,00
(телятина, картопля, морква, ананас, яйце)
Салат Грибочок.................................................................................200...............44,00
(гриби, кукурудза, яйця, цибуля, майонез)
Салат Аншлаг....................................................................................150...............30,00
(гриби, крабові палички, яйце)
Салат Асорті....................................................................................200...............64,00
(куряче філе, чіпси, перець, кукурудза, морква, часник, майонез)
Салат Святковий..............................................................................200...............44,00
(помідор, гриби, куряче філе, майонез)
Салат "Грецький"...............................................................................200...............44,00
(огірки, помідор, перець, сир фета, маслини)
Салат Віденський...............................................................................200...............44,00
(ковашений молодий помідор, перець, яйце, майонез)
Салат Пікантний..............................................................................200................44,00
(морква, горошок, гриби, часник, майонез)
Салат Олів'є ......................................................................................200...............40,00
Салат Парус.......................................................................................200...............40,00
(крабові палички, кукурудза, яйце, огірок свіжий, майонез)
Салат Міністерський.......................................................................200...............48,00
(оливки, перець, сир, гриби, куряча вітчина, огірок квашений, майонез)
Салат Особливий..............................................................................200................40,00
(гриби, серце, яйце, перець, куряча вітчина, майонез)
Салат Цезар.......................................................................................200...............40,00
(огірок, яйце, куряча вітчина, майонез)
Салат Іспанський...............................................................................200................40,00
(перець, куряча вітчина, огірок, куряче філе)
М'ясна нарізка....................................................................................500...............150,00
(ковбаса: дрогобицька, московська; сир)
М'ясна нарізка....................................................................................500...............150,00
(ковбаса дрогобицька або московська, сир, шинка)
Овочева нарізка .................................................................................600...............140,00
Салат "Шуба" ....................................................................................500...............160,00
Корзинки з маслом та ікрою ...........................................................1/5/5г...........15,00
Корзинки Салат "Грибочок" ............................................................1/20г.............16,00

Другі страви

Свинина запечена з медово-гірчичним соусом....................................100г...............
Відбивна свинна.....................................................................................100г ...............34,00
Торт печінковий.....................................................................................500г...............85,00
Риба фарширована................................................................................100г...............25,00
Торт кабачковий.....................................................................................900...............80,00
Асорті рибне(червона риба)..................................................................300г...............500,00
Налисники................................................................................................70г................15,00
Відбивна французька.............................................................................250г...............40,00
(свинина, перець болгарський, помідор, цибуля смажена, сир, гриби, майонез)
Відбивна італійська................................................................................200г...............38,00
(куряче філе, цибуля смажена, сир, гриби, майонез)
Заливне з язика........................................................................................300г...............120,00
Курка запечена.........................................................................................1кг.................140,00
Оселедець маринований..........................................................................1кг.................150,00
Яйце фаршироване під майонезом.........................................................1шт..............12,00
Голубці з рисом та м’ясом з підливкою.................................................150/30............45,00
Стейк лосося запечений з овочами........................................................100г...............180,00
Філе хека (мерлуза)...................................................................................100г...............30,00
Овочевий гарнір........................................................................................150г...............25,00
Кишка по-домашньому.............................................................................100г...............25,00
Печериці фаршировані.............................................................................100г...............20,00
Жульєн.......................................................................................................150г...............35,00
Зрази курячі...............................................................................................150г...............40,00

Ціни станом на 11.02.2020р.


ПЕРШІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

ДРУГІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

САЛАТИ:
НазваВагаЦіна

НАПОЇ:
НазваВагаЦіна

Комплексні обіди з доставкою в офіс.
 РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди

Банкетні страви


Щоденні страви

 
  Комплексні обіди




Для замовлень:
097 331 76 08 Марія Володимирівна
098 480 97 30 Мар’яна (для замовлення з 14:00)
222-27-57
E-mail: biljakmv@gmail.com
Термін подачі замовлень напередодні до 16:00

Телефон для зауважень 8-067-304-33-18 Роман Володимирович
Наше меню Ви можете знайти на сайті: www.obedi.lviv.ua

Щопонеділка:

- ліниві вареники
- палюшки
- сирники
- картопля запечена

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 20,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна зі свинини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка, сирна запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Меню
На 17 – 21 лютого

Понеділок:
Перше
№1 Суп курячий з рисом. №2 Суп гречаний з помідорами.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Свинина тушкована в пиві. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 Капуста з олією. Сирок плавлений. №2 З свіжої і морської капусти з олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Картопля пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони «Спагеті».
Друге – м’ясне:
№1 Відбивна зі свинини. №2 Язик тушкований у сметані.
Салат
№1 «Здоров’я» (свіжа капуста, морква, буряк, майонез часником, сухарики). №2 З пекінської капусти з помідорами, кукурудзою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп грибний з ячмінною крупою.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Відбивна з курячого філе по-дижонськи. №2 Свинина відварна з хроном.
Салат
№1 Вінегрет овочевий. №2 З моркви і капусти з олією. Баклажани мариновані.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Солянка по-домашньому. №2 Суп гороховий.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Голубці з рисом і м’ясом зі сметанно-томатним соусом. №2 Стейк зі свинини.
Салат
№1 З маринованого буряка. №2 З моркви з майонезом і часником. Цвітна капуста маринована.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Суп помідоровий з макаронними виробами. №2 Суп овочевий з курячими фрикадельками.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (тушка хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 «Сюрприз» (сира морква, варена курка, мариновані гриби, кукурудза, майонез). №2 З пекінської капусти з крабовими паличками, кукурудзою і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 20,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна зі свинини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка, сирна запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Меню
На 24 – 28 лютого

Понеділок:
Перше
№1 Розсольник. №2 Суп з пшоном і гарбузом.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Телятина тушкована у сметанному соусі. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З моркви з майонезом і часником. Яйце варене. №2 З пекінської капусти з помідорами, кукурудзою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп з зеленим горошком і макаронними виробами.
Друге-гарнір:
№1 Картопля пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони «Спагеті».
Друге – м’ясне:
№1 Котлети з курки. №2 Гуляш зі свинини.
Салат
№1 З синьоголової капусти з яблуками і майонезом. №2 З пекінської капусти з морквою, редькою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Крученики з курячого філе. №2 Свинина запечена з медово-гірчичним соусом.
Салат
№1 «Лілея» (варений буряк, сира морква, родзинки, сир твердий, майонез). №2 З капусти з олією. Сирок плавлений.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Суп гороховий. №2 Крупник з перловою крупою і грибами.
Друге-гарнір:
№1 Каша пшоняна. №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Тєфтєлі з телятини. №2 Куряче філе запечене зі сметанно-гірчичним соусом.
Салат
№1 «Олів’є». №2 Морква по-корейськи. Помідор свіжий.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Грибна юшка. №2 Капусняк.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба запечена (філе хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 Оселедець під шубою. №2 З капусти з олією. Огірок квашений.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 20,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 20,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна зі свинини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка, сирна запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.


Телефон: 263-02-18 Роман Володимирович
Моб. телефон: 8(067)304-33-18
Адреса: Сихів
e-mail: biljakmv@gmail.com
URL: http://www.obedi.lviv.ua