РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди


Банкетні страви

Щоденні страви

 
  Банкетні страви

Перші страви

Бульйон з куркою та домашньою локшиною ..............................20/200/100............20,00
Борщ український............................................................................. 300г ...........20,00
Грибна юшка(білий сушений гриб) .................................................270/30 ............33,00


Салати

Салат "Перепелине яйце" ..................................................................500.............250,00
Салат Грибний (гриби, кукуруд., краби, філе кур., циб., майон.) ...........200............36,00
Салат Ясік (квасоля, гриби, циб., морк, часник, майон.) .......................200............36,00
Салат Дюбарі (серце, гор., яйця, сир, огір., масл., майон.).....................200.............40,00
Салат Ананасний (телят., карт., морк., ананас, яйце)............................ 200.............40,00
Салат Грибочок (гриби, кукуруд., яйця, циб., майон.) ...........................200.............40,00
Салат Аншлаг (гриби, краб.пал., яйце).................................................150............. 30,00
Салат Асорті (кур.філе, чіпси, перець, кук., морква, часник, майонез ....200.............64,00
Салат Святковий (помідор, гриби, кур.філе, майонез)...........................200..............40,00
Салат "Грецький" (огірки, помідор, перець, фета, маслини) ..................200.............40,00
Салат Віденський (ков.мол.помід., перець, яйце, майонез) ...................200..............40,00
Салат Пікантний (морква, горошок, гриби, часник, майонез) ................200..............40,00
Салат Олів'є .....................................................................................200..............36,00
Салат Парус (краби, кукуруд., яйце, огірок св., майонез)......................200..............36,00
Салат Міністерський (оливки, перець, сир, гриби,
куряча вітчина, огірок квашений, майонез) .......................................200...................44,00
Салат Особливий (гриби, серце, яйце, перець,
куряча вітчина, майонез) ..................................................................200.................36,00
Салат Цезар (огірок, яйце, куряча вітчина, майонез) ..........................200.................36,00
Салат Іспанський (перець, кур.вітчина, огірок, кур.філе) ...................200..................36,00
М'ясна нарізка (ковб. дрогобицька, московська; сир) .........................500................. 150,00
М'ясна нарізка (ковб. дрогоб. або москов.; сир; шинка) ......................500................ 150,00
Овочева нарізка .............................................................................600.................. 140,00
Салат "Шуба" ..................................................................................500..................160,00
Корзинки з маслом та ікрою .........................................................1/5/5г .................15,00
Корзинки Салат "Грибочок" ...........................................................1/20г .................16,00


Другі страви

Свинина запеченна з медово-гірчичним соусом ....................................140г........ 100,00
Відбивна свинна................................................................................... 100г ..........34,00
Торт печінковий ....................................................................................500г......... 85,00
Риба фарширована ................................................................................100г..........25,00
Tорт кабачковий .....................................................................................1,9кг......... 80,00
Асорті рибне(червона риба) ..................................................................300г......... 500,00
Налисники .................................................................................................70г........... 15,00
Відбивна французька (свинина,перецьбол.,помідор,
циб.смаж.,сир,гриби,майон.).................................................................... 250г......... 40,00
Відбивна італійська (кур.філе,циб.смаж.,сир,гриби,майон.) ......................200г........ 38,00
Заливне з язика ........................................................................................300г....... 120,00
Курка запечена ..........................................................................................1кг......... 140,00
Оселедець маринований ...........................................................................1кг......... 150,00
Яйце фашироване під майонезом ..............................................................1шт......... 12,00
Голубці з рисом та м"ясом з підливкою ...................................................200/50 ........65,00
Філе лосося запечене з сиром ....................................................................100г........ 180,00
Філе хека (мерлуза) ..................................................................................100г......... 30,00
Овочевий гарнір .......................................................................................100г......... 35,00
Кишка по-домашньму............................................................................... 100г........ 20,00
Печериці фаршировані .............................................................................100г........ 20,00
Жульєн ...................................................................................................150г.......... 35,00
Зрази курячі............................................................................................150г.......... 40,00


Ціни станом на 12.04.2018р.


ПЕРШІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

ДРУГІ СТРАВИ:
НазваВагаЦіна

САЛАТИ:
НазваВагаЦіна

НАПОЇ:
НазваВагаЦіна

Комплексні обіди з доставкою в офіс.
 РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди

Банкетні страви


Щоденні страви

 
  Комплексні обіди



Для замовлень:
097 331 76 08 Марія Володимирівна

098 480 97 30 Мар’яна (відпустка з 08.07 по 20.07.19, по всіх питаннях звертатися до Марії Володимирівної)
222-27-57
E-mail: biljakmv@gmail.com
Термін подачі замовлень напередодні до 16:00



Телефон для зауважень 8-067-304-33-18 Роман Володимирович
Наше меню Ви можете знайти на сайті: www.obedi.lviv.ua

Щопонеділка:

- ліниві вареники
- палюшки
- сирники
- картопля запечена

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.
На 15 – 19 липня
>
Перше
№1 Капусняк. №2 Суп овочевий з гарбузом.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Телятина тушкована з чорносливом. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З моркви з майонезом і часником. Яйце варене. №2 З капусти і помідорів з олією. Кабачок маринований.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп грибний з макаронними виробами.
Друге-гарнір:
№1 Картопля молода відварна з вершковим маслом і кропом. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Котлети з телятини. №2 Куряче філе у сметанному соусі.
Салат
№1 «Здоров’я»(свіжа капуста, морква, буряк, майонез з часником, сухарики). №2 З свіжих огірків, помідорів з зеленню і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Грибна юшка. №2 Суп овочевий.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Відбивна зі свинини. №2 Печінка смажена.
Салат
№1 З капусти з олією. Баклажан запечений з помідорами. №2 З свіжих помідорів, огірків з кукурудзою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


Четвер:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Люля-кебаб з курячого філе. №2 Ковбаски грилеві.
Салат
№1 З буряка з чорносливом, горіхами і майонезом. №2 З свіжих огірків з морквою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


П’ятниця:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп гороховий.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (філе хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 З свіжих огірків, помідорів, перцю з медово-гірчичною поливкою. №2 З капусти з крабовими паличками, кукурудзою і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.
На 22 – 26 липня
Понеділок:
Перше
№1 Розсольник. №2 Суп з макаронними виробами і зеленим горошком.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Телятина тушкована у сметанному соусі. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З свіжої і морської капусти з олією. №2 З свіжих огірків, помідорів з базиліком, кукурудзою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


Вівторок:
Перше
№1 Бульйон з локшиною. №2 Суп помідоровий.
Друге-гарнір:
№1 Картопля молода відварна з вершковим маслом і кропом. №2 Каша гречана. №3 Каша перлова.
Друге – м’ясне:
№1 Ковбаски по-черкаськи. №2 Свинина запечена з майонезно-гірчичним соусом.
Салат
№1 З свіжих огірків, помідорів зі сметанно-гірчичною заправкою. №2 З моркви і капусти з олією. Огірок малосольний.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


Середа:
Перше
№1 Борщ зі шавлю. №2 Суп грибний з ячмінною крупою.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Куряче філе запечена з помідорами. №2 Свинина відварна з хроном.
Салат
№1 З огірків з морквою і олією. №2 З капусти з свіжими огірками, помідорами, зеленню і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***



Четвер:
Перше
№1 Солянка по-домашньому. №2 Суп овочевий.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Голубці з рисом і м’ясом зі сметанно-томатним соусом. №2 Стейк зі свинини.
Салат
№1 З свіжих огірків, помідорів, перцю з зеленню і олією. №2 Морква по-корейськи. Яйце під майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


П’ятниця:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп гороховий.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (філе хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 З капусти з болгарським перцем з олією. №2 З помідорів з фетою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Телефон: 263-02-18 Роман Володимирович
Моб. телефон: 8(067)304-33-18
Адреса: Сихів
e-mail: biljakmv@gmail.com
URL: http://www.obedi.lviv.ua