РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди

Банкетні страви


Щоденні страви

 
  Комплексні обіди



Для замовлень:
097 331 76 08 Марія Володимирівна
098 480 97 30 Мар’яна (для замовлень з 14.00)
222-27-57
E-mail: biljakmv@gmail.com
Термін подачі замовлень напередодні до 16:00

Телефон для зауважень 8-067-304-33-18 Роман Володимирович
Наше меню Ви можете знайти на сайті: www.obedi.lviv.ua

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Щопонеділка:

- ліниві вареники
- палюшки
- сирники
- картопля запечена

Меню
На 17 – 21 грудня

Понеділок:
Перше
№1 Суп гороховий. №2 Суп гречаний з помідорами.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Телятина тушкована з чорносливом. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З капусти з олією. Яйце під майонезом. №2 З моркви з пекінської капусти з вареним яйцем і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ український. №2 Крупник з перловою крупою і грибами.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Тєфтєлі з телятини. №2 Гуляш зі свинини.
Салат
№1 «Вітамінний» (свіжа капуста, морква, буряк, зелень, олія). №2 З капусти з олією. Огірок квашений.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Відбивна з курячого філе по-дижонськи. №2 Свинина запечена з яблучним соусом.
Салат
№1 «Олів’є». №2 З квашеної капусти з олією. Сирок плавлений.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Розсольник. №2 Суп гороховий.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Люля-кебаб з курячого філе. №2 Стейк зі свинини.
Салат
№1 З картоплі і оселедця з майонезом. №2 З моркви і капусти з селерою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Суп грибний з макаронними виробами. №2 Капусняк.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (філе хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 З свіжої і морської капусти з олією. №2 З пекінської капусти з свіжими огірками, помідорами, вареним яйцем і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Телефон: 263-02-18 Роман Володимирович
Моб. телефон: 8(067)304-33-18
Адреса: Сихів
e-mail: biljakmv@gmail.com
URL: http://www.obedi.lviv.ua