РОЗДІЛИ:  

Комплекcні обіди

Банкетні страви


Щоденні страви

 
  Комплексні обіди



Для замовлень:
097 331 76 08 Марія Володимирівна (з 12.11.18 по 25.11.18 відпустка)
098 480 97 30 Мар’яна
222-27-57
E-mail: biljakmv@gmail.com
Термін подачі замовлень напередодні до 16:00

Телефон для зауважень 8-067-304-33-18 Роман Володимирович
Наше меню Ви можете знайти на сайті: www.obedi.lviv.ua

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Щопонеділка:

- ліниві вареники
- палюшки
- сирники
- картопля запечена

Меню
На 19 – 23 листопада

Понеділок:
Перше
№1 Суп помідоровий з макаронними виробами. №2 Суп гречаний з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Гуляш зі свинини. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З моркви і капусти з майонезом і кукурудзою. №2 З пекінської капусти з яблуками і з буряком з олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп грибний з ячмінною крупою.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Січеники з телятини. №2 Свинина тушкована в пиві.
Салат
№1 З моркви з майонезом і часником. Огірок квашений. №2 З капусти з болгарським перцем з олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Бульйон з локшиною. №2 Капусняк.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Крученик з курячого філе. №2 Шашлик з телятини.
Салат
№1 Вінегрет овочевий. №2 З пекінської капусти з морквою, зеленим горошком і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Польський суп «Журек». №2 Суп гречаний з помідорами.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Горохове пюре.
Друге – м’ясне:
№1 Чанахи (замовляти без гарніру). №2 Шніцель з курячого філе.
Салат
№1 «Сюрприз» (варена курка, сира морква, мариновані гриби, кукурудза, майонез).№2 З маринованого буряка.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп овочевий з рисом.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (філе хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 З свіжої і морської капусти з олією. №2 «Дністер» (свіжа капуста, ковбаса, горошок, майонез).
Хліб, а також будь що, на вибір з ***


*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Для замовлень:
097 331 76 08 Марія Володимирівна
098 480 97 30 Мар’яна (для замовлень з 14.00)
222-27-57
E-mail: biljakmv@gmail.com
Термін подачі замовлень напередодні до 16:00

Телефон для зауважень 8-067-304-33-18 Роман Володимирович
Наше меню Ви можете знайти на сайті: www.obedi.lviv.ua

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

ПОСЛУГА: Виготовляємо пельмені (85 грн за 1 кг), та вареники з картоплею (45грн за 1 кг), вареники з картоплею та сиром (60грн за 1кг), привозимо у замороженому вигляді.

Щопонеділка:

- ліниві вареники
- палюшки
- сирники
- картопля запечена

Меню
На 26 – 30 листопада

Понеділок:
Перше
№1 Розсольник. №2 Суп з макаронними виробами.
Друге-гарнір:
№1 Рис розсипчастий. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Піджарка зі свинини. №2 Відбивна з курячого філе.
Салат
№1 З моркви з майонезом і часником. Огірок квашений. №2 З капусти з олією. Яйце під майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Вівторок:
Перше
№1 Борщ зі щавлю. №2 Суп з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Макарони відварні.
Друге – м’ясне:
№1 Тєфтєлі з телятини. №2 Гуляш з курячого філе з овочами.
Салат
№1 «Здоров’я» (свіжа капуста, морква, буряк, майонез з часником і сухарики). №2 З маринованого буряка.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Середа:
Перше
№1 Борщ український. №2 Суп овочевий з макаронами.
Друге-гарнір:
№1 Каша гречана №2 Рис розсипчастий. №3 Картопля відварна з вершковим маслом.
Друге – м’ясне:
№1 Відбивна з курячого філе по-дижонськи. №2 Лангет зі свинини.
Салат
№1 «Олів’є». №2 З пекінської капусти з морквою, редькою і олією.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

Четвер:
Перше
№1 Суп гороховий. №2 Крупник з перловою крупою і грибами.
Друге-гарнір:
№1 Макарони відварні. №2 Каша гречана. №3 Овочеве рагу.
Друге – м’ясне:
№1 Люля-кебаб з курячого філе. №2 Свинина запечена з майонезно-гірчичним соусом.
Салат
№1 З капусти з олією. Огірок квашений. №2 З моркви з вареним яйцем, твердим сиром і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

П’ятниця:
Перше
№1 Капусняк. №2 Суп помідоровий з квасолею.
Друге-гарнір:
№1 Картопляне пюре. №2 Каша гречана. №3 Рис розсипчастий.
Друге – м’ясне:
№1 Риба смажена (тушка хека). №2 М’ясо тушковане.
Салат
№1 З свіжої і морської капусти з олією. №2 З синьоголової капусти з яблуками і майонезом.
Хліб, а також будь що, на вибір з ***

*** У будь-який день на Ваше замовлення:
Фруктове асорті (порція – 18,00 грн). Яблуко запечене з горіхами, родзинками і медом (порція – 18,00 грн).
Відбивна куряча, відбивна з телятини, риба смажена, печінка смажена.
Пельмені, вареники, вареники зі шкварками, деруни, млинці з жульєном, млинці з сиром, млинці з яблуками, рисова запіканка.
Гарніри: Тушкована капуста, каша пшенична, ячмінна, перлова, пшоняна, кукурудзяна.
Дієтичне харчування: Варене куряче м'ясо та телятина, вершкове масло замість підливки.

Телефон: 263-02-18 Роман Володимирович
Моб. телефон: 8(067)304-33-18
Адреса: Сихів
e-mail: biljakmv@gmail.com
URL: http://www.obedi.lviv.ua